Reklam
Ana Sayfa >
Lego Lego Hidden Side 70425 Perili Newbury Lisesi
Hidden Side’da Newbury Lisesi’ni ziyaret edecek cesaretin var mı? LEGO® Hidden Side™ uygulamasını indir ve telefonunu okula doğru tutarak modeli canlandır. Gerçek dünyadaki modelle oynamanın uygulamada nasıl olaylara yol açtığını gör. Cesaretin varsa sürekli değişen Hidden Side’ı araştır, yeni gizemleri çöz, harika şeyler bul, bütün hayaletleri yakalayıp hayalet koleksiyonuna ekle ve baş hayalet Bay Nibs’i yen. Kahramanlar Jack Davids ve Parker Jackson’ın hayaletleri yenmesine ve okulu normale döndürmesine yardım edebilir misin? Tüm müthiş detaylara göz at, gizli odayı ve ipuçlarını bulmaya çalış. Ya da bu muhteşem LEGO yapım setiyle kendi hayalet avlama maceralarını yaşa!
Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün üzerinde yapılan değişiklikler,ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizaynının bozulması garanti kapsamı dışındadır.
Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün hatalı çıkması halinde teslimat tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde sayfamızdaki online destek bölümünden bizimle iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu bilgileri takiben kargo şirketi ile bize ulaştıracağınız hatalı ürün yenisi ile değiştirilecektir. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya 30 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Müşterinin talebi doğrultusunda üzerinde işlem, değişiklik, kişiselleştirme yapılan ürünlerin değişim ve iadelerinde mağaza ücret üzerinde kesinti yapma hakkına sahiptir (yüzük ölçüsü , model değişimi vb.). Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.
8.900,00 ₺
  • Ürün Kodu : 38063
  • STK : Lego70425